Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Bardzo smaczne, przywiezione na czas. Polecamy

    Teresa, 05 kwiecień 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Wszystko ok. Pizza super.Polecam

    Łukasz, 02 kwiecień 2021
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smaczne, polecam

    Teresa, 27 marzec 2021
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Przepyszna zupa meksykańska, najlepsze wasze danie moim zdaniem, szybki czas dostawy i miła obsługa :))

    Beata, 10 marzec 2021
    dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Pycha 💕

    Agnieszka, 17 luty 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Jak zawsze mega smacznie, dostawa - różnie (dzisiaj znowu z opóźnieniem), bezpiecznie zapakowane. Polecam :)

    Teresa, 29 styczeń 2021
    bardzo dziękujemy za opinie i będziemy się starać by dostarczać na czas Zespół Modry Kociołek

    Pizza była spalona od spodu. Masakra!

    Adam, 27 styczeń 2021
    Bardzo przepraszamy za przypalona pizzę i proszę o kontakt Zespół Modry Kociołek

    Brak opcji różnic wielkości pizzy

    Adam, 23 styczeń 2021
    dziękujemy za opinie
    Zespół Modry Kociołek

    Pizza dobra ale mała a ja mam duży brzuszek :)

    Adam, 07 styczeń 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Bardzo dobre. Jedzenie zawsze na czas, czasami przed czasem.

    Ernest, 21 grudzień 2020
    :) Zespół Modry Kociołek

    Przywiezione o czasie, gorące i smaczne. Polecam

    Teresa, 09 grudzień 2020
    dziekujemy
    Zespół Modry Kociołek

    Nowość przepyszna. No to dzięki temu, że macie super piec :)

    Barbara, 30 listopad 2020
    bardzo dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Jedzonko cieplutkie i smaczne, dostarczone dużo przed czasem.

    Adam, 27 listopad 2020
    bardzo dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Czeka się bardzo długo, chciałam frytki a dostałam kartofle, jedzenie ciepłe ale nie dobre, już tam nie zamówię szkoda pieniędzy.

    Monika, 17 listopad 2020
    Bardzo dziękujemy za opinie i równocześnie przepraszamy za czas oczekiwania i pimyłkę z frytkami :( Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smaczne, gorące - jesteśmy zadowoleni. Polecamy

    Teresa, 16 listopad 2020
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Ok

    Adam, 07 listopad 2020
    podzienkowoł :D Zespół Modry Kociołek

    Jedzenie bardzo dobre. Zamówienie online bez żadnych problemów. Polecam.

    Anna, 05 listopad 2020
    bardzo dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Pyszne jedzenie i jak zawsze na czas :)

    Justyna, 30 październik 2020
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Oki

    Natalia, 24 październik 2020
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Bezproblemowa realizacja zamowienia ;)

    Małgorzata, 12 wrzesień 2020

    Raczej już tam nigdy nie kupie.

    Patrycja, 27 lipiec 2020

    Prosiłem o frytki dostałem ziemniaki w dodatku nie za ciapłe i twarde

    Denis, 19 maj 2020
    Witam
    Bardzo przepraszamy ale w zamówieniu nie ma nic na temat frytek czy ziemniaków czy klusek tak ze daliśmy ziemniaki co do gorące to jedynie co mogę przeprosić za zaistniałą sytuację
    Pozdrawiam Zespół Modry Kociołek

    Najlepsza pizza w okolicy :) Na plus na pewno niska cena, możliwość wybrania własnych składników, pyszne ciasto i bardzo symaptyczny pan kurier :D pozdrawiam serdecznie :)

    Patrycja, 19 kwiecień 2020

    Wszystko świetnie 👍👍👍

    Adam, 16 luty 2019

    Wszystko okej. Smacznie i tanio.

    Adam, 16 lipiec 2018

    zamowienie szybko zrealizowane a takze dostarczone w podanym czasie, jedynie uwagi co do jedzenia, mianowicie rolada byla miejscami za mocno przypieczona (czarna) i w srodku sam boczek pokrojony w kostke a wydaje mi sie ze powinno inaczej to w srodku wygladac, pozatym wszystko ok, dowiezione gorace, smaczne :) moze jeszcze kiedys cos zamowimy, jak nie bedzie chcialo sie gotowac ;) ode mnie 4 gwiazdki :)

    Skórka, 26 luty 2018

    wszystko smacznie i szybko, polecam.

    Wojciech, 08 styczeń 2018
  • Wszystko ok

    Edyta, 04 kwiecień 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Troszkę dlugi czas oczekiwania ale przemila obsługa i wszystko pyszne

    Sandra, 01 kwiecień 2021
    dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Pychotka, zamówienie na czas. Pozdrawiam

    Teresa, 12 marzec 2021
    Dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Pyszne jedzenie
    W dobrej cenie

    Mariusz, 18 luty 2021
    dziękujemy za opinie Zespół Modry Kociołek

    Jedzenie było o czasie, ciepłe i solidnie zapakowane co najważniejsze wszystko ciepłe. Jedynie pierogi miały być z kapusta i grzybami a były ruskie (również pyszne). Na pewno jeszcze nie raz zamówimy 🙂

    Agnieszka, 16 luty 2021
    dziękujemy za opinie :) Zespół Modry Kociołek

    Pyszne

    Mariusz, 29 styczeń 2021
    dziękujemy za opinie Zespół Modry Kociołek

    Pyszne

    Monika, 26 styczeń 2021
    Bardzo dziekujemy za OPINIE
    Zespół Modry Kociołek

    Rolada na minus mieso twarde

    Arkadiusz, 12 styczeń 2021
    Bardzo dziękujemy za opinię i będziemy się starać by wszystko było smaczne i mięciutkie i zapraszamy do ponownego zamówienia Zespół Modry Kociołek

    Perfect

    Marcin, 21 grudzień 2020
    :) Zespół Modry Kociołek

    Nojlepszo pizza w mieście :) troszka mogła by być wiekszo 🤣pozdrawiam

    Adam, 10 grudzień 2020
    :) Zespół Modry Kociołek

    Dostawa szybka i smaczna jak zawsze.

    Adam, 02 grudzień 2020

    Zgodnie z zamówieniem, rybka smaczna - lecz przedłuża się czas oczekiwania (czekaliśmy 45 minut - po ustalonym czasie zamówienia).

    Teresa, 28 listopad 2020
    Bardzo dziękujemy za opinie i zarazem przepraszamy z czas oczekiwania ale było dużo zamówień i nie podołaliśmy :(
    my :( Zespół Modry Kociołek

    Pizza jak zawsze ok
    Dzięki za nowe i bardzo dobre panuzzo :)

    Adam, 26 listopad 2020
    Bardzo dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Spoko żarcie 😁

    Jakub, 16 listopad 2020
    bardzo dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Jak zawsze mega smacznie, dostawa szybka, bezpiecznie zapakowane. Polecam :)

    Barbara, 16 listopad 2020
    dziekujemy

    Zespół Modry Kociołek

    Pysznie!

    Monika, 06 listopad 2020
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Ok

    Adam, 05 listopad 2020
    podzienkowoł
    Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smacznie, w ustalonym czasie. Polecam!!!

    Teresa, 30 październik 2020
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Cider dobrze to kulo:)

    Adam, 16 październik 2020
    dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    jest tak jak ma być

    Łukasz, 08 sierpień 2020

    Smaczne dania, polecam...

    KLAUDIA, 08 lipiec 2020
    Dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Pizza super ! Czas dostawy extra+ Restaumatic - Marek apka I klasa :)

    Andrzej, 02 maj 2020

    Mniam

    Mariusz, 27 marzec 2020

    Strasznie duże porcje

    Wojtek, 10 grudzień 2018

    Wszystko zgodne z zamówieniem, jedzenie jak zwykle pyszne. Gorąco polecam 😊

    Monika, 26 marzec 2018

    Jedzenie bardzo smaczne mimo, ze nie dostałam tego co chcialam. zamawialam on line zestaw devolay z frytkami i surowka a dostałam z ziemniakami i duża ilością sosu. taki minus dla mnie mało znaczący jednak dla innych...

    Monika, 09 luty 2018