Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Rewelacja!

    Piotr, 19 październik 2021

    Jedzenie zimne, kotlet schabowy stary i twardy, ziemniaki stare i rozgotowane.

    Klaudia, 28 wrzesień 2021
    Bardzo nam przykro ale schabowego pieczemy przed samym wyjazdem a ziemniaki są gotowane około 11 by były świeże na obiadek czyli w porze obiadowej Zespół Modry Kociołek

    Smacznie - dziękujemy

    Teresa, 02 wrzesień 2021
    :) dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    O czasie i bardzo smacznie !!!

    Teresa, 18 sierpień 2021

    Wszystko bardzo smaczne.

    Agnieszka, 11 sierpień 2021

    Jak zawsze, gorące i smaczne. Dziękujemy

    Teresa, 30 lipiec 2021

    Wszystko bardzo dobre.

    Agnieszka, 06 lipiec 2021

    Zamówienie złożone na godzinę 17 o godzinie 14 40, dojechało o 18, nie smaczne.

    Mateusz, 19 czerwiec 2021
    Bardzo przepraszamy będziemy się starać by było na czas i smaczniejsze Zespół Modry Kociołek

    Brak uwag

    Weronika, 30 maj 2021
    dziękujemy :)
    Zespół Modry Kociołek

    Bardzo dobre i świeże jedzenie! Przyjechało gorące!

    Łukasz, 21 maj 2021
    :) dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smacznie - polecam

    Teresa, 14 maj 2021
    :) podzienkowoł Zespół Modry Kociołek

    Polecam, smaczne...

    Teresa, 09 maj 2021

    Smacznie :)

    Żaneta, 03 maj 2021
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smaczne, przywiezione na czas. Polecamy

    Teresa, 05 kwiecień 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Wszystko ok. Pizza super.Polecam

    Łukasz, 02 kwiecień 2021
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smaczne, polecam

    Teresa, 27 marzec 2021
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Przepyszna zupa meksykańska, najlepsze wasze danie moim zdaniem, szybki czas dostawy i miła obsługa :))

    Beata, 10 marzec 2021
    dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Pycha 💕

    Agnieszka, 17 luty 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Jak zawsze mega smacznie, dostawa - różnie (dzisiaj znowu z opóźnieniem), bezpiecznie zapakowane. Polecam :)

    Teresa, 29 styczeń 2021
    bardzo dziękujemy za opinie i będziemy się starać by dostarczać na czas Zespół Modry Kociołek

    Pizza była spalona od spodu. Masakra!

    Adam, 27 styczeń 2021
    Bardzo przepraszamy za przypalona pizzę i proszę o kontakt Zespół Modry Kociołek

    Brak opcji różnic wielkości pizzy

    Adam, 23 styczeń 2021
    dziękujemy za opinie
    Zespół Modry Kociołek

    Pizza dobra ale mała a ja mam duży brzuszek :)

    Adam, 07 styczeń 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Bardzo dobre. Jedzenie zawsze na czas, czasami przed czasem.

    Ernest, 21 grudzień 2020
    :) Zespół Modry Kociołek

    Przywiezione o czasie, gorące i smaczne. Polecam

    Teresa, 09 grudzień 2020
    dziekujemy
    Zespół Modry Kociołek

    Nowość przepyszna. No to dzięki temu, że macie super piec :)

    Barbara, 30 listopad 2020
    bardzo dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Jedzonko cieplutkie i smaczne, dostarczone dużo przed czasem.

    Adam, 27 listopad 2020
    bardzo dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Czeka się bardzo długo, chciałam frytki a dostałam kartofle, jedzenie ciepłe ale nie dobre, już tam nie zamówię szkoda pieniędzy.

    Monika, 17 listopad 2020
    Bardzo dziękujemy za opinie i równocześnie przepraszamy za czas oczekiwania i pimyłkę z frytkami :( Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smaczne, gorące - jesteśmy zadowoleni. Polecamy

    Teresa, 16 listopad 2020
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Ok

    Adam, 07 listopad 2020
    podzienkowoł :D Zespół Modry Kociołek

    Jedzenie bardzo dobre. Zamówienie online bez żadnych problemów. Polecam.

    Anna, 05 listopad 2020
    bardzo dziękujemy Zespół Modry Kociołek
  • Wszystko bardzo smaczne

    Agnieszka, 03 październik 2021

    Wyjątkowo bardzo mi smakowało, czas dostawy zgodny z zegarem.

    Żaneta, 12 wrzesień 2021

    Szybki dowóz, bardzo smaczne jedzenie. Polecam

    Sylwia, 26 sierpień 2021
    :) dziękujemy
    Zespół Modry Kociołek

    Bardzo smacznie i solidnie zapakowane.

    Sylwia, 14 sierpień 2021

    Zbyt długi okres oczekiwanid

    Monika, 09 sierpień 2021

    OPÓŻNIENIE PONAD 30 MINUT DŁUGIE OCZEKIWANIE NA ZAMÓWIENIE.

    BEATA, 28 lipiec 2021

    polecam, smacznie i duże porcje

    Teresa, 30 czerwiec 2021

    Bardzo długi okres oczekiwania - jedna godzina po ..., przesolony sos do mięsa a posiłki zimne. Tym razem coś poszło nie tak!!!

    Teresa, 15 czerwiec 2021
    Bardzo przepraszam i proszę następnym razem zamówić telefonicznie to udzielimy rabatu w ramach rekompensaty
    Zespół Modry Kociołek

    Wszystko bardzo smaczne

    Janusz, 28 maj 2021
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Super

    Karolina, 16 maj 2021
    :)dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Zawsze byłem zadowolony z restauracji, ale tym razem niestety nie. Zamówienie złożone z samego rana. Tel z restauracji ok 12, że obiad nie będzie na 13 bo mają komunie. W tle słychać kucharkę, która krzyczy, że miała być wyłączona opcja zamawiania przez stronę bo ona zaraz wyjdzie i tym wszystkim rzuci. Później dostaje info, że mogą zrobić zamówienie ale na godz. 14 jak sam odbiorę. Jadę tam i czekam ponad 30 minut bo sobie przypomnieli, że mam odebrać i zaczęli szykować jedzenie. W restauracji na kuchni ciągłe wrzaski, atmosfera okropna. Zaskoczyła mnie ta cała sytuacja. Jedzenie z takiej restauracji o takiej atmosferze nie mogło być dobre... O dziwo jednak jedzenie było ok. Karkówka trochę spalona, ale reszta na plus. Szkoda, że czas i atmosfera wszystko zepsuła.

    Mirosław, 10 maj 2021

    Pychotka !!!!!!!!!!!!! Polecam

    Teresa, 06 maj 2021
    dziekujemy
    Zespół Modry Kociołek

    Szybko i smacznie 😀

    Barbara, 29 kwiecień 2021
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Wszystko ok

    Edyta, 04 kwiecień 2021
    :) Zespół Modry Kociołek

    Troszkę dlugi czas oczekiwania ale przemila obsługa i wszystko pyszne

    Sandra, 01 kwiecień 2021
    dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Pychotka, zamówienie na czas. Pozdrawiam

    Teresa, 12 marzec 2021
    Dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Pyszne jedzenie
    W dobrej cenie

    Mariusz, 18 luty 2021
    dziękujemy za opinie Zespół Modry Kociołek

    Jedzenie było o czasie, ciepłe i solidnie zapakowane co najważniejsze wszystko ciepłe. Jedynie pierogi miały być z kapusta i grzybami a były ruskie (również pyszne). Na pewno jeszcze nie raz zamówimy 🙂

    Agnieszka, 16 luty 2021
    dziękujemy za opinie :) Zespół Modry Kociołek

    Pyszne

    Mariusz, 29 styczeń 2021
    dziękujemy za opinie Zespół Modry Kociołek

    Pyszne

    Monika, 26 styczeń 2021
    Bardzo dziekujemy za OPINIE
    Zespół Modry Kociołek

    Rolada na minus mieso twarde

    Arkadiusz, 12 styczeń 2021
    Bardzo dziękujemy za opinię i będziemy się starać by wszystko było smaczne i mięciutkie i zapraszamy do ponownego zamówienia Zespół Modry Kociołek

    Perfect

    Marcin, 21 grudzień 2020
    :) Zespół Modry Kociołek

    Nojlepszo pizza w mieście :) troszka mogła by być wiekszo 🤣pozdrawiam

    Adam, 10 grudzień 2020
    :) Zespół Modry Kociołek

    Dostawa szybka i smaczna jak zawsze.

    Adam, 02 grudzień 2020

    Zgodnie z zamówieniem, rybka smaczna - lecz przedłuża się czas oczekiwania (czekaliśmy 45 minut - po ustalonym czasie zamówienia).

    Teresa, 28 listopad 2020
    Bardzo dziękujemy za opinie i zarazem przepraszamy z czas oczekiwania ale było dużo zamówień i nie podołaliśmy :(
    my :( Zespół Modry Kociołek

    Pizza jak zawsze ok
    Dzięki za nowe i bardzo dobre panuzzo :)

    Adam, 26 listopad 2020
    Bardzo dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Spoko żarcie 😁

    Jakub, 16 listopad 2020
    bardzo dziękujemy Zespół Modry Kociołek

    Jak zawsze mega smacznie, dostawa szybka, bezpiecznie zapakowane. Polecam :)

    Barbara, 16 listopad 2020
    dziekujemy

    Zespół Modry Kociołek

    Pysznie!

    Monika, 06 listopad 2020
    dziekujemy Zespół Modry Kociołek

    Ok

    Adam, 05 listopad 2020
    podzienkowoł
    Zespół Modry Kociołek